HR-adviseur (24 - 28 uur)

De Schoonmaak Coöperatie is een regionaal opererend leerwerkbedrijf dat via werk in de schoonmaak optimale arbeidsparticipatie en ontwikkelingsmogelijkheden biedt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit werk gebeurt uitsluitend voor onze deelnemende leden bij kantoren en onderwijsinstellingen.

Binnen deze mooie maatschappelijke organisatie en ons HR-team is een vacature ontstaan voor een enthousiaste HR-Adviseur. Je hebt kennis van en kunt je inleven in medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt waarbij psychische kwetsbaarheden een belangrijke rol spelen. Praktisch en pragmatisch, steek je graag de handen uit de mouwen en houdt daarbij overzicht en weet de rust te bewaren in soms hectische situaties. Je bent dan ook in staat een goede relatie op te bouwen met de contactpersonen bij de moederorganisaties en collega’s binnen de eigen organisatie om gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten.

Wat ga je doen?

Je bent dé contactpersoon voor onze moederorganisatie als het gaat om het opstarten van nieuwe leer-/werktrajecten binnen onze organisatie. Daarnaast adviseer en ondersteun je de leidinggevenden binnen onze eigen organisatie. Je werkt zelfstandig en samen, spart met collega’s en kan een stevig netwerk binnen en buiten de organisatie onderhouden. Je denkt in kansen en stuurt op mogelijkheden. In de praktijk betekent dit dat je onder andere de volgende werkzaamheden uitvoert:

 • Adviseren, ondersteunen en beantwoorden van vragen van de leidinggevenden op het gebied van HR processen zoals instroom, functioneren, ontwikkeling, verzuim, arbeidsvoorwaarden en regelingen;
 • Adviseren, begeleiden en/of bemiddelen in relatie tot o.a. een aanstelling, overplaatsing of conflictsituatie van een medewerker;
 • Leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en verbetering HR beleid, processen en procedures;
 • Evalueren en informeren van het management team over de effecten van het HR-beleid op basis van managementinformatie.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde HR-opleiding op HBO-niveau; 
 • Up-to-date op het gebied van o.a. juridische en sociale wetgeving, cao’s en arbeidsmarktontwikkelingen; 
 • Aantoonbare werkervaring als HR-adviseur en met medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt (2 à 5 jaar) of weet ons te overtuigen met andere relevante ervaring; 
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift; 
 • Verfrissende ideeën op het gebied van o.a. duurzame inzetbaarheid en weet dit goed in de praktijk te brengen; 
 • Gemakkelijk gebruikmakend van geautomatiseerde systemen en MS Office (Word, Outlook en Excel); 
 • 24 of 28 uur per week beschikbaar. 

Wie ben jij?

Je bent een communicatief vaardige, proactieve en oplossingsgerichte persoonlijkheid die boven de materie staat. Je kunt over de grenzen van je eigen werkzaamheden heen kijken. Je bent positief kritisch, signaleert verbeterpunten en werkt graag samen. Je bent een verbindende schakel tussen medewerkers, leidinggevenden van de eigen organisatie en het moederbedrijf van waaruit de medewerker met afstand tot de arbeidsmarkt wordt gedetacheerd. Jij hebt een energieke persoonlijkheid en kunt goed zelfstandig werken. Je bent zichtbaar en benaderbaar in de organisatie en toont daadkracht en lef. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een parttime baan met veel afwisseling in een leuk team en in een op de toekomst gerichte en betrouwbare organisatie. Salaris bedraagt, afhankelijk van achtergrond, kennis en ervaring, minimaal € 2.756,- en maximaal € 4.048,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Je bent, als het nodig is werkzaam op onze werklocaties, de thuisbasis is onze vestiging in Vught aan de Kettingweg.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Emmy de Vries (HR-coördinator) 06 - 21841778 of Henry Mutsaers (HR-adviseur) 06 - 51191855. We ontvangen graag je motivatie en curriculum vitae en je kan deze versturen aan vacatures@deschoonmaakcooperatie.nl.

Een verklaring omtrent gedrag, assessment en/of referentie-onderzoek kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je reactie!

 

 

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.