Transparant

Overzichtelijke planning

De Schoonmaak Cooperatie werkt met overzichtelijke planningen. Voor u en onze schoonmaakmedewerkers is altijd duidelijk wanneer zij welke werkzaamheden uitvoeren.

Medewerkers sturen we zelf aan

Het dagelijks schoonmaakwerk is onze taak. De Schoonmaak Coöperatie stuurt al haar medewerkers zelf aan. U heeft daar geen omkijken naar.

 

Dagschoonmaak

Al onze medewerkers zijn opgeleid om overdag schoon te maken. Zij houden altijd rekening met de gebruikers van uw pand en staan hen uiterst vriendelijk te woord. Dagschoonmaak is misschien even wennen. Toch zijn er steeds meer opdrachtgevers die daar om vragen. Het is immers voor iedereen zichtbaar dat de ruimtes echt schoongemaakt worden. 

Omdat we overdag aanwezig zijn, stemmen we onze werkzaamheden zo goed mogelijk af op specifieke situaties. Ruimtes waar tijdens werktijden geen overlast gewenst is, maken we schoon als er niet gewerkt wordt. Is er een overleg of pauze op een vast moment in de week? Dan is dat voor ons het moment om prullenbakken te legen en bureaus schoon te maken. Voor de schoonmakers is uw pand hun werkplek, waardoor ze zeer betrokken zijn. Bovendien weten ze door het dagelijks contact wat er leeft binnen een bedrijf. Is er een kopje koffie gevallen in een bepaalde ruimte? Of is de entree niet meer netjes door het weer buiten? Onze medewerkers kunnen dit snel ter plekke oplossen. 

Waarom kiest u voor De Schoonmaak Coöperatie?

Transparant

Bij De Schoonmaak Coöperatie gaan we voor een transparante samenwerking. We staan bekend om onze duidelijke afspraken en heldere processen. Onze planning en bestekken zijn overzichtelijk en duidelijk en we hebben regelmatig contact met onze opdrachtgevers. Omdat we overdag werken, houden we ook het schoonmaakwerk zelf transparant. Voor u is altijd zichtbaar wat we doen.

Lees meer

Betrokken

Al onze schoonmaakmedewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij De Schoonmaak Coöperatie hebben zij een volwaardige baan. Bovendien krijgen zij de kans zich te ontwikkelen. Mee kunnen doen in de maatschappij maakt hen extra loyaal en gedreven. Hun grote betrokkenheid resulteert in een hoogwaardig schoonmaakresultaat.

Lees meer

MVO

Wilt u met uw bedrijf meer invulling geven aan MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)? Of wilt u door de nieuwe Participatiewet met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gaan werken? Door samen te werken met De Schoonmaak Coöperatie geeft u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans en vergroot u uw maatschappelijke betrokkenheid.

Lees meer