Agnes Pita werkt voor De Schoonmaak Coöperatie bij debrede school Het Kwartier in Vught Sociaal ontwikkelbedrijf

Krachten gebundeld in De Schoonmaak Coöperatie


De Schoonmaak Coöperatie is een sociaal ontwikkelbedrijf en bestaat sinds 2013. De moederbedrijven Diamant-groep, Weener XL en WSD bundelden hun krachten in de schoonmaak. Onze missie is om in de regio Tilburg - Eindhoven - Den Bosch optimale arbeidsparticipatie en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door middel van schoonmaakwerk kunnen onze medewerkers zich ontwikkelen binnen het werkveld en zo mogelijk een volgende stap zetten in hun loopbaan. Voor opdrachtgevers zijn wij een transparante partner met heldere afspraken en uitstekende kwaliteit schoonmaak.

Eugene De Schoonmaak Cooperatie

Wat betekent een afstand tot de arbeidsmarkt?


Al onze medewerkers kunnen (nog) niet zonder extra begeleiding in werk aan de slag. Door verschillende redenen hebben onze medewerkers moeite met het vinden en behouden van een reguliere baan.

Bij De Schoonmaak Coöperatie ontwikkelen en begeleiden wij deze medewerkers met vak- en werknemersvaardigheden. Medewerkers werken soms langdurig binnen onze organisatie maar stromen waar mogelijk ook door naar een baan bij een reguliere werkgever. Onze medewerkers worden goed voorbereid op het werk en kunnen door onze gestructureerde aanpak het werk uitstekend verrichten. Zij maken met veel aandacht, toewijding en plezier schoon. En dat ziet onze opdrachtgever terug in het eindresultaat.

IMG 9317 Schoonmaak organisatie Noord-Brabant

De voordelen van een coöperatie


Door krachten te bundelen hebben we een sterk sociaal ontwikkelbedrijf gecreëerd. De Schoonmaak Coöperatie biedt aan ongeveer 750 medewerkers passende werk en ontwikkelingsmogelijkheden. Door onze werkwijze en doelstelling richten wij ons vooral op grote opdrachtgevers en werklocaties. Daarnaast biedt de coöperatie aan organisaties met een aanbestedingsplicht extra mogelijkheden. Zij kunnen namelijk lid worden van De Schoonmaak Coöperatie. Met dit lidmaatschap kun je via ‘inbesteding’ afspraken met ons maken. Zo voldoe je aan de banenafspraak en is een tijdrovende aanbesteding niet nodig.

De Schoonmaak Coöperatie

In vogelvlucht

Schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf
Sterk in de regio

Werkgebied van De Schoonmaak Coöperatie

Schoonmaakbedrijf

Onze leden