Betrokken

Betrokken medewerkers

Uw tevredenheid over ons werk valt of staat met de kwaliteit die onze mensen leveren. Dat we een leerwerkbedrijf zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wil niet zeggen dat u inlevert op de kwaliteit van het schoonmaakwerk. In tegendeel; onze medewerkers zijn erg betrokken bij hun werk. Kunnen werken is voor hen ontzettend belangrijk. Daarom willen zij hun werk goed doen en de opdrachtgever tevreden stellen.

Hoe waarborgen we de kwaliteit?

Wat voor De Schoonmaak Coöperatie voorop staat is dat uw pand goed schoon wordt gemaakt. We investeren op verschillende manieren in onze medewerkers en het werk dat we leveren. Dit doen we onder andere door speciale werkmaterialen, een aangepast werktempo, vakgerichte opleidingen en een goede werkbegeleiding van de schoonmakers. Zo staat De Schoonmaak Coöperatie garant voor een goed resultaat.

Waarom kiest u voor De Schoonmaak Coöperatie?

Transparant

Bij De Schoonmaak Coöperatie gaan we voor een transparante samenwerking. We staan bekend om onze duidelijke afspraken en heldere processen. Onze planning en bestekken zijn overzichtelijk en duidelijk en we hebben regelmatig contact met onze opdrachtgevers. Omdat we overdag werken, houden we ook het schoonmaakwerk zelf transparant. Voor u is altijd zichtbaar wat we doen.

Lees meer

Betrokken

Al onze schoonmaakmedewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij De Schoonmaak Coöperatie hebben zij een volwaardige baan. Bovendien krijgen zij de kans zich te ontwikkelen. Mee kunnen doen in de maatschappij maakt hen extra loyaal en gedreven. Hun grote betrokkenheid resulteert in een hoogwaardig schoonmaakresultaat.

Lees meer

MVO

Wilt u met uw bedrijf meer invulling geven aan MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)? Of wilt u door de nieuwe Participatiewet met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gaan werken? Door samen te werken met De Schoonmaak Coöperatie geeft u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans en vergroot u uw maatschappelijke betrokkenheid.

Lees meer