MVO

MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en gaat om duurzame bedrijfsactiviteiten. Bedrijven nemen met MVO de verantwoordelijkheid voor de effecten van die bedrijfsactiviteiten op mens, maatschappij en milieu. De Schoonmaak Coöperatie wil, samen met haar klanten, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans bieden op een baan in de regio Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.

P van People en Social Return

Steeds meer bedrijven maken al bewuste keuzes in hun bedrijfsvoering om een betere balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Wanneer u De Schoonmaak Coöperatie de schoonmaak van uw gebouw laat verzorgen, kunt u meer invulling geven aan de P van People. Het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt leidt tot meer werkgelegenheid, minder uitkeringen en kansen voor mensen die door omstandigheden moeite hebben met het vinden en behouden van een baan.

Ook Social Return gaat over het investeren in mensen. Door bij aanbestedingen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden binnen uw organisatie kunt u een financiële en sociale voorsprong nemen op andere bedrijven. Social Return is daarmee een mooi middel om invulling te geven aan MVO. Bij aanbestedingen kunnen organisaties met een professioneel inkoopbeleid social return-voorwaarden in het contract opnemen. De Schoonmaak Coöperatie kan schoonmaakbedrijven dus helpen met het voldoen aan zo’n verplichting door gekwalificeerd schoonmaakpersoneel bij u in het bedrijf te detacheren. 

Mensontwikkeling

Mensontwikkeling staat bij De Schoonmaak Coöperatie hoog in het vaandel. Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn en beter worden in hun werk als ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom brengen we onze medewerkers niet alleen vaktechnische vaardigheden bij. We sturen ook op persoonlijke ontwikkeling. De rayonleider begeleidt onze medewerkers in die ontwikkeling.    

Een passende baan voor iedereen

Bij De Schoonmaak Coöperatie is sprake van een zeer stabiele personeelsbezetting. Dat is voor u als klant een groot voordeel. Het is onze taak om een passende baan te vinden voor onze medewerkers. Wij onderzoeken waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Uit ervaring weten we dat schoonmaakwerk een uitermate geschikte werksoort is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De diversiteit in werkzaamheden en de gevraagde competenties zorgen ervoor dat onze medewerkers een baan hebben waarin ze zich verder kunnen ontwikkelen. De meeste medewerkers hebben dan ook een langdurig dienstverband en een volwaardige, fulltime baan bij De Schoonmaak Coöperatie. 

Waarom kiest u voor De Schoonmaak Coöperatie?

Transparant

Bij De Schoonmaak Coöperatie gaan we voor een transparante samenwerking. We staan bekend om onze duidelijke afspraken en heldere processen. Onze planning en bestekken zijn overzichtelijk en duidelijk en we hebben regelmatig contact met onze opdrachtgevers. Omdat we overdag werken, houden we ook het schoonmaakwerk zelf transparant. Voor u is altijd zichtbaar wat we doen.

Lees meer

Betrokken

Al onze schoonmaakmedewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij De Schoonmaak Coöperatie hebben zij een volwaardige baan. Bovendien krijgen zij de kans zich te ontwikkelen. Mee kunnen doen in de maatschappij maakt hen extra loyaal en gedreven. Hun grote betrokkenheid resulteert in een hoogwaardig schoonmaakresultaat.

Lees meer

MVO

Wilt u met uw bedrijf meer invulling geven aan MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)? Of wilt u door de nieuwe Participatiewet met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gaan werken? Door samen te werken met De Schoonmaak Coöperatie geeft u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans en vergroot u uw maatschappelijke betrokkenheid.

Lees meer