Wilt u zich als schoonmaakbedrijf inschrijven op een aanbesteding en bevat het contract een Social Return-verplichting? De Schoonmaak Coöperatie helpt u graag een invulling te geven aan deze voorwaarde. Ons gekwalificeerd schoonmaakpersoneel kan namelijk prima bij uw bedrijf in de regio Tilburg, Den Bosch, Eindhoven aan de slag!

Steeds meer gemeenten nemen bij aanbestedingen in het contract de voorwaarde op dat een bepaald percentage van het werk verricht moet worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een goede invulling van Social Return kan uw kansen op een opdracht vanuit de overheid dus aanzienlijk vergroten. Door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden binnen uw organisatie kunt u een financiële en sociale voorsprong nemen op andere bedrijven.

Screenshots De Schoonmaak Cooperatie 10

Diverse mogelijkheden

Omdat de Social Return-afspraak alleen van kracht is gedurende de aanbesteding, hoeft u de schoonmakers van De Schoonmaak Coöperatie niet vast in dienst te nemen. Er zijn veel mogelijkheden om op een creatieve manier invulling te geven aan deze contractvoorwaarde. De Schoonmaak Coöperatie denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

IMG 8909

Schoonmakers inhuren

Bent u op zoek naar gekwalificeerd schoonmaakpersoneel in regio Tilburg, Den Bosch, Eindhoven? Zoekt u naar een manier om invulling te geven aan een Social Return-verplichting voor een aanbesteding? Of bent u van plan in het kader van de Participatiewet mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden binnen uw bedrijf? Dan bent u bij De Schoonmaak Coöperatie aan het juiste adres! Wij denken graag met u mee over een invulling van deze vragen.

IMG 8895

Meer informatie

Social Return heeft als doel om de uitstroom van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te bevorderen naar werk. Het is daarmee een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt leidt tot meer werkgelegenheid, minder uitkeringen en kansen voor mensen die moeite hebben met het vinden en behouden van een baan. Voor meer informatie over Social Return en MVO kunt u de volgende websites raadplegen:

www.pso-nederland.nl

www.adviespuntsocialreturn.nl

www.mvonederland.nl