Diensten

Samen met u als klant kijken we naar de behoeften die u op schoonmaakgebied heeft. Aan welke diensten heeft u behoefte? En op welke tijden kunnen we bepaalde werkzaamheden uitvoeren? Bij De Schoonmaak Coöperatie zit u niet vast aan een standaard takenpakket. Bij ons is uw vraag bepalend voor het maatwerk dat we leveren. Wilt u de complete schoonmaak van uw gebouw uitbesteden? Of is uw schoonmaakbedrijf op zoek naar gekwalificeerd schoonmaakpersoneel? Bij De Schoonmaak Coöperatie kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden om alles ‘Gewoon Schoon’ te maken.

Schoonmaak uitbesteden

Als u de schoonmaak van uw gebouw wil uitbesteden is De Schoonmaak Coöperatie een geschikte partner. Wij nemen de complete schoonmaak uit handen en voorzien daarin van reguliere tot specialistische schoonmaak. Samen met u brengen we in kaart waar uw behoeften liggen en stellen we een plan op. Onze kennis en ervaring delen we met u. Specifieke wensen passen we in het uitvoeringsplan in!  

Social Return

Bent u op zoek naar gekwalificeerd schoonmaakpersoneel in de regio Tilburg, Den Bosch, Eindhoven? Zoekt u naar een manier om invulling te geven aan een Social Return-verplichting voor een aanbesteding? Of bent u van plan in het kader van de Participatiewet mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden binnen uw bedrijf? Dan bent u bij De Schoonmaak Coöperatie aan het juiste adres! Wij denken graag met u mee over een invulling van deze vragen. 

De Schoonmaak Coöperatie biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een volwaardige baan in de regio Oost Brabant. Bij De Schoonmaak Coöperatie leiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot gekwalificeerde schoonmakers. Zij hebben een vakgerichte opleiding genoten en kunnen dus zo binnen uw bedrijf aan de slag!