Schoonmaak uitbesteden

Als u de schoonmaak van uw gebouw wil uitbesteden in de regio Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, is De Schoonmaak Coöperatie een geschikte partner. Wij nemen de complete schoonmaak uit handen en voorzien daarin van reguliere tot specialistische schoonmaak. Samen met u brengen we in kaart waar uw behoeften liggen en stellen we een plan op. Onze kennis en ervaring delen we met u. Specifieke wensen passen we in in het uitvoeringsplan! 

Dagschoonmaak

De medewerkers van De Schoonmaak Coöperatie maken overdag schoon. Dagschoonmaak heeft als voordeel dat uw medewerkers zien dat er wordt schoongemaakt. Bovendien kan er door het dagelijks contact direct geschakeld worden als iets extra aandacht nodig heeft. Dit bevordert de kwaliteit van de schoonmaak. Dagschoonmaak zorgt er ook voor dat wij rekening moeten houden met uw medewerkers. En dit doen wij graag. Samen kijken we naar een schema waarbij sprake is van minimale belasting tijdens de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. 

Reguliere schoonmaak

Een stofvrij bureau, brandschoon sanitair en nette vloeren. Wij weten als geen ander een prettige omgeving voor de gebruikers van uw pand te creëren. Met aandacht voor uw gebouw en onze medewerkers garanderen we een hoge kwaliteit.

Onder de reguliere schoonmaak wordt de dagelijkse schoonmaak van uw gebouw verstaan. Samen met onze opdrachtgever stellen we de specificaties vast en stellen we een werkprogramma op voor de dagelijkse werkzaamheden van onze schoonmakers. Onze medewerkers weten zo precies wat er per dag op de planning staat. Om de kwaliteit van ons dagelijks schoonmaakwerk te waarborgen wordt er regelmatig een controle uitgevoerd in de vorm van een DKS (Dagelijks Kontrole Systeem).  

 

De Schoonmaak Coöperatie is VCA* gecertificeerd voor glasbewassing op hoogte met gemechaniseerd materiaal. Omdat De Schoonmaak Coöperatie een leerwerkbedrijf is en geen schoonmaakbedrijf zijn de CAO-schoonmaak en het OSB-keurmerk niet van toepassing. Wij weten hier vaak een mouw aan te passen, mocht dit voor u een vereiste zijn.

Specialistische schoonmaak

Naast de reguliere schoonmaak kan De Schoonmaak Coöperatie ook voorzien in specialistische schoonmaak. Hier hebben we een speciaal team voor. Op afroep zetten we hen in voor glasbewassing en vloeronderhoud. Ook kunnen we onze bestaande klanten voorzien van opleveringsschoonmaak en dieptereiniging.

·      Glasbewassing
Streeploze, heldere ramen. Glasbewassing is van groot belang voor het uiterlijk van uw pand. Omdat dit goed moet gebeuren beschikt De Schoonmaak Coöperatie over een team met specialisten. Onze glazenwassers houden rekening met uw wensen en behoeften. Met professioneel materiaal en geheel volgens uw eisen zorgen onze medewerkers voor een helder resultaat.

·      Vloeronderhoud
Iedere dag krijgt de vloer in uw pand een hoop voetstappen te verduren. Daarom is het van belang dat een vloer goed bijgehouden wordt, en dat is een specialistische klus. Naast het dagelijkse vloeronderhoud in de reguliere werkzaamheden kan ons specialistisch team grondige reinigingsbeurten en vloerbescherming verzorgen. Op deze manier gaat uw vloer langer mee en behoudt het een nette, verzorgde uitstraling.