Werkwijze

Bij De Schoonmaak Coöperatie doen we wat we beloven; dit is de basis van ons denken en handelen. We beloven dan ook een constant hoogwaardig schoonmaakresultaat. Dit bereiken we door onze schoonmaakmedewerkers dagelijks aan te sturen en te begeleiden in hun werkzaamheden.

Overzichtelijke planning

 Voordat we starten maken we in overleg met onze klant een overzichtelijke jaarplanning waarin we onze werkzaamheden opnemen. Net als de ruimtes en de frequentie waarop ze schoongemaakt worden. Door ons aan deze planning te houden, weten zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers precies welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Omdat we overdag aanwezig zijn, stemmen we de planning van onze werkzaamheden zo goed mogelijk af op specifieke situaties. 

Dagelijkse aansturing

De Schoonmaak Coöperatie stuurt al haar medewerkers zelf aan; Op grotere locaties gebeurt dat door een voorwerker en op kleinere locaties werken onze medewerkers zelfstandig. Zij worden wel met grote regelmaat bezocht, begeleid en gecontroleerd door een van onze rayonleiders.