De Schoonmaak Coöperatie levert expertise

 Maaspoort Sport & Events
Opdrachtgever:
 Maaspoort Sports & Events
Contactpersoon: Remco van der Pot
Functie: Accomodatiemanager

  

“De Schoonmaak Coöperatie levert niet zomaar mensen, maar ze leveren expertise,” vindt Remco van der Pot van Maaspoort Sports & Events. “Het is prachtig om te zien hoe de medewerkers van De Schoonmaak Coöperatie aan het werk gaan. De schoonmakers weten hoe ze materialen moeten gebruiken en wat ze aan het doen zijn. Daarnaast hebben ze echt inzicht op het gebied van schoonmaak.” Remco kan zich geen problemen of wrijving herinneren en zou De Schoonmaak Coöperatie zeker aanraden aan andere bedrijven. “De Schoonmaak Coöperatie biedt een prima totaalscore en ik zou dan ook gemiddeld een 8 geven voor de geleverde prestaties.”

Extra schoonmakers

Bij Maaspoort Sports & Events is slechts één medewerker van De Schoonmaak Coöperatie in dienst en die is verantwoordelijk voor het complete plaatje. Deze vaste schoonmaker is veertig uur per week aanwezig en maakt alle ruimtes brandschoon. Daarbij wordt regelmatig extra inzet van De Schoonmaak Coöperatie gevraagd bij grote evenementen. “We hebben een evenementenhal waar 3.000 man in kunnen. Na een evenement moeten de tribunes zo snel mogelijk worden schoongemaakt, zodat alles snel door kan. Bij evenementen vragen we dan ook vaak om extra schoonmakers waardoor de evenementenhal snel weer beschikbaar is. Ook moet er bij ons in het weekend of ’s nachts worden schoongemaakt. Dit kan bij De Schoonmaak Coöperatie allemaal.”

Maatschappelijk betrokken

Waarom heeft Maaspoort Sports & Events gekozen om de vele ruimtes waarover ze beschikken schoon te laten maken door De Schoonmaak Coöperatie? “Het is een stukje maatschappelijke betrokkenheid,” zegt Remco. “We willen graag tolerant zijn bij Maaspoort Sports & Events en we helpen mensen graag. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bieden we dan ook graag de mogelijkheid om bij ons te komen werken.”

Rayonleider

Het contact tussen Maaspoort Sports & Events en De Schoonmaak Coöperatie verloopt goed. De facilitair beheerder bij Maaspoort Sports & Events heeft contact met de rayonleider van De Schoonmaak Coöperatie. “De rayonleider is goed bereikbaar, snel ter plaatse en is betrokken bij het werk,” vertelt Remco. “We hebben een vaste medewerker van De Schoonmaak Coöperatie in huis die precies weet wat er moet gebeuren. Deze medewerker kan schakelen tussen de verschillende ruimtes en werkzaamheden en dat is natuurlijk heel fijn. Als er extra medewerkers komen voor grote klussen, kan het wel eens lastig dat deze mensen de precieze werkzaamheden bij Maaspoort Sports & Events nog niet kennen. Dit komt altijd goed en de rayonleider leidt alles in goede banen.”

Maaspoort Sports & Events

Maaspoort Sports & Events is een unieke accommodatie met vele mogelijkheden. De accommodatie kent vele ruimtes die kunnen worden gebruikt voor allerlei evenementen. De enorme capaciteit maakt de locatie uitermate geschikt voor grootschalige sportevenementen en entertainment. Daarnaast zijn er verschillende vergaderruimten. Alle ruimtes bij Maaspoort Sporst & Events worden schoongemaakt door De Schoonmaak Coöperatie. Remco van der Pot is accommodatiemanager en is onder andere verantwoordelijk voor de schoonmaak bij Maaspoort Sports & Events.